« Till event

Skattningsverkstad- grundläggande nivå

Datum: 16/4 2020 kl. 09:00-16:00
Plats: Malmö (Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg 29)

Under dagen ges en introduktion och genomgång av självskattningsformulär och hur grafer kan avläsas. Den kliniska nyttan av självskattningsformulär som en del i behandlingsarbetet belyses och vi visar på de möjligheter som skattningarna ger oss i valet av interventioner och hjälp till fokus i behandlingen. Vi kommer att prata utifrån egen klinisk erfarenhet av att motivera individer och familjer att fylla i självskattnings-formulär, likaså hur vi motiverat oss själva och våra kollegor att använda formulär i vår kliniska vardag.

Att arbeta med risk- och skyddsfaktorer kopplat till självskattningsformulär är ett annat tema under dagen. Vi visar på hur självskattningar hjälper oss i kartläggningen kring risk- och skyddsfaktorer och hur detta arbete underlättas med hjälp av skattningsformulären.

Vi kommer också att prata om förberedelser, hur man förbereder familjen på att fylla i skattningar och hur man själv förbereder sig på att administrera dem.

Under eftermiddagen ges möjlighet till praktiskt arbete i grupp utifrån fallbeskrivning.

Skattningsverkstäderna leds av:

Malin Selberg: Socionom, legitimerad Psykoterapeut, Certifierad FFT-terapeut och handledare. Kliniskt verksam inom Barn-och ungdomspsykiatrin i Uppsala län.

Firouzeh Badiee: Beteendevetare med vidareutbildning i psykosocialt behandlingsarbete på systemteoretisk grund och grundläggande psykoterapiutbildning. Hon är certifierad FFT och Marte meo terapeut och arbetar som specialistbehandlare och samordnare för barninsatser inom socialtjänsten i Uppsala kommun.

Pris: 2 500 kr per person inkl. lunch och fika
Vid frågor gällande anmälan vänligen kontakta:

Karin Sjögren tel. 0708-80 43 31 eller karin.sjogren@journaldigital.se

Sista anmälningsdagen: 2020-03-09

2020-04-16 09:00 to 16:00

Malmö (Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg 29)